LÆS OM CON

YDELSER

vores ydelser

CON tilbyder hjælp, sparring og håndtering af markedsføring, branding og conceptudvikling.

Alle CON ydelser tilbydes som konsulent time, klippekort eller som fast månedspakke.
Se priserne længere nede.

connect

Mangler du råd, sparring eller ideudvikling til at skabe eller skalere dit concept, branding eller markedsføring? Så kan du få hjælp.

CON tilbyder 1:1 sparring og rådgivning inden for markedsføringsstrategi, branding, concept- og contentudvikling.

Vi møder dig og dit concept lige der hvor du er – uanset om du er i opstartsfasen eller et veletableret brand.

content

Vidste du at kontinuerligt, genkendeligt og personligt content øger aktivitet og følgertal på dine sociale medier? Disse følgere er nogle af dine varmeste potentielle kunder.

Jeg er efter mange års erfaring, utalige kurser og utroligt mange timer på sociale medier – ekspert i at få fat i de rigtige følgere, få skabt genkendeligt og brugbart content, der fører til flere salg hos dig.
Her får du hjælp til at dine sociale medier begynder at arbejde for dig – så du kan bruge din tid, der hvor du er bedst.

CONCEPT

Et stærkt concept er alt afgørende. 
I concept udvikling ligger der mange aspekter – og for at sikre de bedste resultater med bla. din markedsføring, sociale medier, platforme mm., er det altid en gode ide at have helt styr på sin concept udvikling.  

Her kan du får hjælp med at skabe et vellykket og gennemarbejdet concept, uanset om det er et nyt vi skal skabe sammen – eller om du skal have hjælpe med dit eksisterende concept. 
CON er ekspert i at få de skarpeste sider frem i dit concept. Udvikle videre på dem og skære alle de overflødige og forvirrende elementer fra. 

con VÆRKTØJER

Har du selv modet til at tage kontrol over dine sociale medier, skabe et stærkt concept og få lavet super content? Så får du samlet alt min mest værdifulde viden, i en rækker værktøjer. 

Der er værktøjer inden for concept- og brandudvikling, sociale medier, content og de bedste værktøjer og strategier til at lykkes. 

Udvalget af værktøjer er stadig voksende, og der kommer hele tiden løbende nye til. 

Jeg deler dagligt også gratis ud af min viden her

vil du også have succes
på sociale meder?

Se hvem jeg tidligere har arbejdet med: